Handelsbetingelser

Vilkår: Handels- samt forretningsbetingelser Generelle oplysninger om virksomheden:
Ballonprint.dk
Egebjergvej 2
4800 Nykøbing F
Telefon: 26516860

Konto nr.: Reg.nr.: 2343 Kontonr.: 4384 402 386

1 GENERELT.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ballonprint.dk frasiger ansvaret for at websiden altid er fejlfri og i drift. Men bestræber sig altid på, at dette er tilfældet. Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producentens hjemmeside eller Ballonprint.dk er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Har du som Køber spørgsmål, som du føler ikke besvares på vores side, kan du altid maile til vores kundeservice på

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forbehold for ændringer:
Ballonprint.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

2 DANSK KØBELOV
Hvor andet ikke er angivet nedenfor følger Ballonprint.dk dansk købelovs og forbrugeraftale lovens almindelige regler.

3 PRISER
Alle priser på Ballonprint.dk er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen.
Alle priser på Ballonprint.dk er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms. El-skrotafgift er også indeholdt i de opgivne salgspriser.
Denne omkostning til PBS afholdes af Ballonprint.dk. Fragt til Købers adresse er ikke inkluderet i prisen for levering under 500 kr..
De på Ballonprint.dk angivne priser forsøges så vidt muligt holdt opdateret og ajour med markedet, sådan, at de fremstår korrekte og konkurrencedygtige.

4 LEVERING
Levering kan kun foregå til adresser i Danmark. ( Samt Norge, Sverige og Grønland ). Det står Ballonprint.dk frit for hvem som står for leveringen primært vil der vælges post Danmark.


At leveringstiden overholdes forudsætter at ovenstående parter overholder den aftalte levering overfor Ballonprint.dk.
Ballonprint.dk frasiger sig ansvaret for forsinket levering, som kan føres tilbage til DPD, Post Danmark, Danske Fragtmænd eller andre transprotører samt udefra kommende og uforudsigelige faktorer. Køber kan ligeledes ikke hæve købet på denne baggrund. Ballonprint.dk kan ikke drages til ansvar forgæves venten eller tabt arbejdsfortjeneste grundet forsinkelse. Ovenstående medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Leveringstid:
Levering af varer på lager kan ske alle hverdage - bestilles lagervare inden kl. 13.00 mandag til fredag, sker levering til 1 -2 dagen efter – ved større bestillinger aftales der på forhånd en leveringsdag. Den på Ballonprint.dk angivne leveringstid er af vejledende karakter, men forsøges naturligvis overholdt. Skulle varen være udsolgt vil du så vidt muligt blive kontaktet pr. mail eller telefon. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/ restordre, har du naturligvis altid mulighed for at afbestille denne igen.

99% af alle vores ordrer sendes inden for 24 timer.


Transsportskade:
Ved levering underskrives der for modtagelsen og på at varen er modtaget uden synlige transportskader. Er emballagen brudt og/eller skadet, skal du undersøge om varen er skadet. Er varen skadet, NÆGTER DU AT MODTAGE DEN – VIGTIGT; DU SKAL IKKE KVITTERE FOR VAREN. Posten eller Fragtmanden tager den med retur og der sørges for, at du får leveret en ny vare uden omkostninger. I alle tilfælde hvor emballagen er skadet skal det påføres på fragtsedlen.

Momsfritagelse: Vi gør opmærksom på, at du selv skal sørge for stempling af din faktura hos danske toldmyndigheder. Stemplet faktura sendes herefter til os, vi udbetaler momsen retur ved næste kvartalvise momsafregning.
Service/ RMA Udland: Ved evt. service i udlandet, har vi ingen muligheder for service - service indenfor garanti kan kun foregå i Danmark. Tur/ returfragten til/ fra Danmark vedr. evt. service er for egen regning.


5 TEKNISKE DATA
Tekniske produktdata kan findes på Best sublimations hjemmeside, Ballonprint fralægger sig ethvert ansvar for disse.

6 BESTILLING - SÅDAN BESTILLER DU
Bestilling sker via Ballonprint.dk´s hjemmeside og ved at følge steppene i shoppen; 

7 BETALING
På Ballonprint.dk kan betales kontant eller via bankoverførsel

Handel med bankoverførsel.
Vil du handle og have mulighed for at betale via bankoverførelse
Kort efter bestilling vil du modtage en mail med en faktura, hvorefter du skal bankoverføre beløbet til vores bankkonto reg: 2343 konto: 4384 402 386 Herefter vil dine varer blive sendt.

Handel med Regning som virksomhed.
Handler du på vegne af en virksomhed har du mulighed for at betale via Regning
Kort efter bestilling vil du modtage en mail med en Regning,

Hvor der vil være en betalingsfristen på 8 dage fra bestillingsdagen.

Husk at skrive i kommentarfeltet at du handler som virksomhed.

Vi giver kun 8 dage i betalingsfrist derefter sender vi den først rykker 100.- kr. + 2,0% renter pr. påbegyndt mdr.


Tjek af din oplyste bopæl:
For at minimere svindel på Ballonprint.dk gælder det for alle bestillinger, som overstiger et større beløb, som fastsættes af Ballonprint.dk at du kan blive bedt om at fremvise identifikation og bevis på bopæl pr. e-mail. Dette inden vi kan afsende din ordre. Dette er desværre en forholdsregel, vi er tvunget til at tage.
Generelt:
Faktura er Køber i hænde max. 10 dage efter levering.


8 MANGLER OG REKLAMATION
Hvis Køber opdager en fejl eller mangel, skal Køber give Ballonprint.dk besked indenfor rimelig tid, efter fejlen er opdaget. Dette gøres på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Det er Købers pligt, på forlangende, at angive og oplyse hvad fejlen eller manglen er. Tjek altid din vare kort efter, at den er ankommet med posten eller transportøren.
Ved afslag i købsprisen eller returnering af en vare, vil beløbet blive overført til det betalingsmiddel Køber har benyttet, indenfor rimelig tid. I enkelte tilfælde kan tilbagebetalingen dog tage op til 30 dage.


9 BERETTIGET REKLAMATION
Der er 2 års-reklamationsret, på alle produkter på Ballonprint.dk – som i en fysisk butik. Hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, krediteret eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder selvfølgelig kun hvis reklamationen er berettiget.
Der gives 2 års reklamationsret på alle Ballonprint.dk´s solgte varer, inkl. de fabrikations- og materialefejl, der konstateres under varens normale anvendelse. Man kan således reklamere over fejl eller mangler som var til stede, da varen blev solgt. Bevisbyrden ligger ved Køber efter de første 6 måneder og hos Sælger de resterende 18 mdr. jvf. købelovens formodningsregel §77a stk. 3.
Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen indirekte/direkte er forårsaget af Køber, herunder:
Forkert brug/ betjening/ misbrug.
Fejlagtig eller uautoriseret reparation.
Hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding.
Slitage.
Manglende vedligeholdelse.
Husk det er Købers ansvar at returvaren kommer helt frem til vores adresse.

10 RETUR- OG FORTRYDELSESRET
Som privat internetkunde er Køber beskyttet af forbrugeraftalelovens almindelige regler og har således 14 dages returret. Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdagen. Denne bortfalder dog hvis ballonen er personlig, dvs, med navn eller foto.
Benytter Køber fortrydelsesretten, er det Køber, som betaler returneringsomkostningerne til købsstedet - Ballonprint.dk´s adresse.
Ønsker du at returnere en vare indenfor denne frist skal denne returneres i samme stand og mængde som modtaget.
Erhvervskunder - B2B (Business to Business)
Der er ingen returret på produkter indkøbt til videresalg, medmindre andet er skriftligt aftalt.
Returnering generelt:
Ved returnering henvises Køber til at bruge DPD (Post Danmark) og ikke alternative pakkedistributører. Ved at bruge DPD (Post Danmark) er det nemlig muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under forsendelse.
Derfor; husk venligst altid at sende returvarer som pakke med pakkelabel - af 2 årsager; pakken kan spores via track and trace på www.postdanmark.dk og pakkens værdi erstattes ved bortkomst iht. DPD´s (Post Danmarks) regler herfor. Husk det er dit ansvar at returvaren kommer helt frem til vores adresse.
Dette gøres ved at skrive til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtaget.
Fortrydelsesretten kan endvidere igangsættes ved, at Køber nægter modtagelse af pakken eller blot ved returnering til Ballonprint.dk adresse; egebjergvej 2, 4800 Nykøbing F
OBS!!! Modtagelse nægtet:
Ved nægtet modtagelse henstiller vi til, at Køber oplyser os om det. Vi kan ikke kreditere en vare, før vi har modtaget den retur. Da varen i nogle tilfælde sendes direkte fra vores leverandør, vil nægtet modtagelse betyde, at den går retur til leverandøren igen, dette er ikke korrekt - varen skal til vores adresse. Det vil derfor lette processen, at få oplysningen om den nægtede modtagelse.
Efter modtagelse vurderes det, hvorvidt varen er modtaget i samme stand og mængde. Godkendte returnerede varer krediteres til købsprisen. Returvarer som er taget i brug, tages ikke retur. Hvis vi mod forventning skulle få sendt en forkert vare til Køber og Køber gerne vil beholde varen alligevel, kan et nedslag i prisen gives.REFUSION
I tilfælde af aftalte prisafslag, returvarer eller varer, der afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis tilbagebetaling af købesummen. Refusion sker altid ved overførsel til det betalingsmiddel, som blev brugt ved købet.
Refusionsbeløbet vil blive overført til Køber indenfor rimelig tid, dog i enkelte tilfælde kan tilbagebetalingen, tage op til 30 dage iht. lovgivningen.

 

11 PERSONDATAPOLITIK
Dataansvarlig er Mette Aagaard
Vi indsamler følgende oplysninger for at kunne opnå levering af produkter og verificering af Køber: E-mail, for- og efternavn, adresse, post nummer, by og telefon nummer.
Oplysningerne opbevares i 5 år for at leve op til regnskabslovens regler. Billeder opbevares på computeren i 14 dage hvorefter de slettes.
Personoplysninger transmitters og opbevares ikke krypteret.
Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredjemand.
Købers kontooplysninger registreres ikke.
Personfølsomme oplysninger registreres ikke.
Der anvendes ikke logstatistik og cookie.
Vedr. cookies - I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> "Slet cookies”

Som registreret har Køber altid mulighed for indsigt og Køber kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Du kan gøre dette via;

ballon@ballonprint.dk

12 MISBRUG
Misbrug af Ballonprint.dk medfører politianmeldelse.
Herunder kortsvindel, bedrageri.
Manglende betaling følges op af alm. rykkerprocedure, registrering i RKI og inkassoforretning og retsforfølgelse.
Evt. tvister skal afgøres ved retten i Næstved.

Alle rettigheder vedr. tekst-, billede- og grafikmateriale på Ballonprint.dk forbeholdes - kopiering heraf frabedes. Kopiering af materialet uden tilladelse vil blive retsforfulgt.